Skip to main content

Veelgestelde vragen

Meer informatie nodig?

Bekijk onze veelgestelde vragen

Hoe plan ik een rondleiding in?

Leuk dat je een kijkje wil komen nemen bij Kristalkind, je kan een rondleiding aanvragen door het formulier rondleiding in te vullen.

Wat zijn de tarieven?

Wat de opvang van jouw kind kost is afhankelijk van het soort opvang, het aantal dagen dat je afneemt en de box die je kiest. Wellicht kom je wel in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Of kun je (in het geval van peuteropvang) aanspraak maken op een ouderbijdrage van de gemeente of een peuterkorting.

In dit overzicht vind je de tarieven van Kristalkind.

Ben je benieuwd hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de Belastingdienst terugkrijgt? Maak dan een proefberekening.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?

Je kan je kind(eren) vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Dit kan je doen door het inschrijfformulier in te vullen. Nadat we je aanvraag tot inschrijving hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Neem je al opvang bij Kristalkind af en wil je een nieuw kind inschrijven? Dat kan gemakkelijk met dit formulier: nieuw kindje inschrijven.

Hoe lang is de wachtlijst?

De wachtlijst verschilt per locatie. De lengte van de wachtlijst is afhankelijk van het aantal inschrijvingen, de dagen waarop je opvang nodig hebt en de doorstroom of uitstroom van kinderen. Staat je kind al op een wachtlijst? Zodra er een plek beschikbaar is, ontvang je een e-mail van Paola met informatie over de opvangmogelijkheden.

Wat zijn de registratienummers LRKP?

Belcrum
Kinderdagverblijf: 158331369
Buitenschoolse opvang: 609893683

Ginneken
Kinderdagverblijf: 773460238
Buitenschoolse opvang: 153518753

Staat je vraag er niet tussen of wil je advies? Ik help je graag. Neem contact op via +31 76 560 0974 of stuur een mail naar info@kristalkind.nl. Je kan ook onderstaand contactformulier invullen.

PaolaServicecentrum

Contact

Wil je meer informatie over de kinderopvang bij Kristalkind of heb je een vraag?
Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op.

  Onze locaties

  Locatie Belcrum
  Minckelersstraat 27
  4816 AD Breda

  Locatie Ginneken
  Bavelselaan 57
  4835 GR Breda

  +31 76 560 0974
  info@kristalkind.nl