Vacature

Kinderopvang
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

**Wil jij een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang?

Kristalkind is op zoek naar een pedagogisch medewerker. We zoeken de juiste persoon met een passie voor kinderen en die kan samenwerken met ouders en collega’s.

Kristalkind bestaat sinds 1990 en heeft 2 locaties in Ginneken en Belcrum. We bieden verschillende opvangmogelijkheden voor kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. We werken met een uiterst creatief, leerzaam, verantwoord en uniek pedagogisch beleidsplan.

Wat mag je als medewerker van kristalkind verwachten Als pedagogisch medewerker kom je te werken in een volwassen, inspirerende en professionele werkomgeving met ruimte voor eigen ontwikkeling.

Ons medewerkersteam heeft een goede verdeling in leeftijd, werkjaren en specialisaties. We beschikken over een uitgebreid inwerkplan zodat je stapsgewijs de organisatie leert kennen. Een salaris conform CAO Kinderopvang schaaltrede is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat verwachten wij van jou als medewerker? Voor een optimale werksfeer verwachten we van jou een pro-actieve werkhouding en interesse voor onze manier van werken met kinderen, ouders en elkaar.

Wil je eens komen kijken en praten over een baan als pedagogisch medewerker bij Kristalkind? Stuur dan je motivatie en cv naar Lianne Rijnen, via de e-mail: info@kristalkind.nl. Heb je nog vragen, dan kun je haar ook bellen: 076 560 0974 .

We zien naar je uit!

“ Vrij om te worden wie je bent ”

 

Rudolf Steiner